Control & Automation of Electrical & Instrumentation

Als engineer in Control & Automation of Electrical & Instrumentation ben je een specialist. Dat zijn wij ook. Door onze focus op jouw discipline kennen we de markt door en door. Opdrachtgevende partijen werken graag met ons samen, omdat wij zo goed begrijpen welke engineers hun project nodig heeft. In een korte tijd de beste match maken; we zijn er in de loop der jaren behoorlijk goed in geworden en daar zijn we best trots op.

Perfecte match

Wat je als engineer van ons kunt verwachten? Toewijding. We kennen vrijwel alle inhurende managers in de industrie en hebben met veel partijen een raamovereenkomst. Daardoor hebben wij constant projecten in Nederland en België beschikbaar. Engineers zoals jij zitten nooit lang stil bij Focus Engineering.

Zodra we weten wat jouw wensen zijn, gaan we op zoek naar het project dat het best bij je past. Je zult zien dat we binnen de kortste keren een mooi bedrijf hebben gevonden waar jij aan de slag kunt. Dan kun jij weer doen waar je goed in bent: jezelf onderscheiden als een klasse engineer.

Wil je jouw mogelijkheden bespreken? Vul het contactformulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op 

Neem contact op met Focus Engineering 

Recent geplaatste engineers:

  • Een Safety System Engineer aan een groot Chemiebedrijf in Rotterdam
  • Een E&I Supervisor aan een internationaal bedrijf in de Oil & Gas vlakbij Arnhem
  • Een Application Engineer aan een Food & Beverage gigant in Limburg
  • Een Electrical Engineer aan de Powerindustrie in Den Bosch