Nigel Caenen – Lead Recruitment Consultant E&I

Nigel Caenen – Lead Recruitment Consultant E&I
Nigel Caenen – Lead Recruitment Consultant E&I Wie is Nigel Caenen – Lead Recruitment Consultant E&I?

Nigel is geboren en getogen in Maastricht.

Hier heeft hij zijn HAVO afgerond aan het Sint-Maartenscollege. Vervolgens trok hij verder richting Breda en uiteindelijk Amsterdam om toegepaste psychologie te studeren aan de Hogeschool van Amsterdam.

Na meerdere bijbaantjes in de horeca gehad te hebben besloot hij om een andere vorm van werken op te zoeken. Zo kwam hij tijdens zijn studie in aanraking met zijn eerste bijbaan in de sales.
Bij het betreffende Face 2 Face marketing bureau deed hij zijn eerste ervaringen op, op het gebied van koude acquisitie en ontwikkelde hij een bovengemiddelde interesse voor het vakgebied. Hij heeft zich hier in drie jaar tijd gericht op zijn persoonlijke ontwikkeling en groeide uiteindelijk door tot Salesmanager. Hier was hij o.a. verantwoordelijk voor de behaalde rendementen en het coachen en trainen van nieuwe werknemers.

Na deze succesvolle periode ging hij opzoek naar een nieuwe uitdaging, en kwam zo terecht bij Focus Engineering, waar hij nu fulltime in dienst is. De recruitmentsector is de volgende stap voor Nigel waar hij zijn opgedane kennis kan toepassen en zich verder kan ontwikkelen.

In zijn vrije tijd is hij graag omringd door vrienden en kennissen, houdt hij van activiteiten buiten de deur, maar hecht hij ook veel waarde aan ontspanning zoals bezig zijn met films, series en muziek.

Testimonials

Thierry Mardanga

Maintenance Technician E/I

Het is fijn om met Nigel samen te werken. Hij luistert goed en zoekt daardoor naar de passende functie die goed bij je past. Ik beveel Nigel aan als je op zoek bent naar een nieuw avontuur!

Thierry Mardanga schreef deze testimonial over Nigel Caenen op 20 april 2019

Bert den Engelse

E&I Technician

Afgelopen maandag ben ik begonnen als Sr maintenance technician bij Air Products in de Botlek. Nigel Caenen van Focus Engineering, bedankt voor je zeer professionele bemiddeling. Super blij jou als recruiter te hebben ontmoet, top!!

Bert den Engelse schreef deze testimonial over Nigel Caenen op 8 mei 2019

Vinicius Luiz Rosssetti

Service Analyzer Specialist

Nigel is a very competent and focused Recruiter. I had the pleasure to be found by him. After my application, he gave me a call to introduce himself and since the beginning, I could see his determination to find a profile that would fit in the vacancy, but thinking in both parts – the employer and employee. He followed and supported me during all the hire process, and it was not easy because I needed to get a work visa. I’m glad about the new job and I can affirm that, if you are looking for a Technical Recruiter to fill a Specialist job role, for sure, Nigel Caenen will help you.

Vinicius Luiz Rossetti schreef deze testimonial over Nigel Caenen op 12 mei 2019

Frank Musters

E&I Technician

De samenwerking met Nigel heb ik als zeer prettig ervaren. Er wordt goed geluisterd naar je wens en hij houdt je goed op de hoogte van de stand van zaken. Nigel is een zeer gedreven actieve Consultant die jou belang hoog heeft staan. opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan raad ik je Nigel aan.

Frank Musters schreef deze testimonial over Nigel Caenen op 20 juli 2019

Prince Boateng

E&I Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider in functie voor Focus Eng. is mijn accountbeheerder Nigel Caenen. Nigel heeft zich heel hard ingezet en heeft gezorgd dat ik een mooi langdurig project in de pocket heb. Ik hoop op een heel mooi, lang en productieve samenwerking met Nigel en zijn Team. Dank je Focus Eng.

Prince Boateng schreef deze testimonial over Nigel Caenen op 19 augustus 2019

Witold Moson

E&I Technician

I would like to thank you Nigel for the new job and hope to have only to deal with such a professional recruiter like you in the future!!! Of course I wish the same to all candidates that are looking for a job. Greetings Witold Moson E&I Technician ADM.

Witold Moson schreef deze testimonial over Nigel Caenen op 20 augustus 2019

Corné Hinrichsen

E&I Engineer

Nigel assisted me in securing employment in the Netherlands, and this way helped greatly by his commitment and professionalism with myself and employers. I can recommend Nigel for any professional working in the industry who would like assistance in securing work and would appreciate personal support.

Corné Hinrichsen schreef deze testimonial over Nigel Caenen op 13 december 2019

Johan Oomkes

Electrical Technician

Goede en snelle opvolging van contact en afspraken en nadien ook goed contact over de overeengekomen samenwerking met de werkgever.

Johan Oomkes schreef deze testimonial over Nigel Caenen op 5 januari 2020

Vacatures van Nigel Caenen – Lead Recruitment Consultant E&I
Electrical (PLC) Technicus
Locatie: Tiel, NL
Geplaatst op 30-12-2021
E/I Technicus
Locatie: De, Meern, NL
Geplaatst op 22-12-2021
Electrical Maintenance Supervisor
Locatie: IJmuiden, NL
Geplaatst op 6-12-2021