Nigel Caenen – Consultant E&I

Nigel Caenen – Consultant E&I
Nigel Caenen – Consultant E&I Wie is Nigel Caenen – Consultant E&I?

Nigel is geboren en getogen in Maastricht.

Hier heeft hij zijn HAVO afgerond aan het Sint-Maartenscollege. Vervolgens trok hij verder richting Breda en uiteindelijk Amsterdam om toegepaste psychologie te studeren aan de Hogeschool van Amsterdam.

Na meerdere bijbaantjes in de horeca gehad te hebben besloot hij om een andere vorm van werken op te zoeken. Zo kwam hij tijdens zijn studie in aanraking met zijn eerste bijbaan in de sales.
Bij het betreffende Face 2 Face marketing bureau deed hij zijn eerste ervaringen op, op het gebied van koude acquisitie en ontwikkelde hij een bovengemiddelde interesse voor het vakgebied. Hij heeft zich hier in drie jaar tijd gericht op zijn persoonlijke ontwikkeling en groeide uiteindelijk door tot Salesmanager. Hier was hij o.a. verantwoordelijk voor de behaalde rendementen en het coachen en trainen van nieuwe werknemers.

Na deze succesvolle periode ging hij opzoek naar een nieuwe uitdaging, en kwam zo terecht bij Focus Engineering, waar hij nu fulltime in dienst is. De recruitmentsector is de volgende stap voor Nigel waar hij zijn opgedane kennis kan toepassen en zich verder kan ontwikkelen.

In zijn vrije tijd is hij graag omringd door vrienden en kennissen, houdt hij van activiteiten buiten de deur, maar hecht hij ook veel waarde aan ontspanning zoals bezig zijn met films, series en muziek.

Testimonials