Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Focus Engineering is als bureau actief in de niches Controls & Automation en Electrical & Instrumentation, en richt zich volledig op Nederland en België.

Oprichters Tim Snijder en Ben Bond verdienden hun sporen bij een groot, internationaal en beursgenoteerd recruitmentbureau. Na vijf leerzame jaren begon het bij beide heren te kriebelen en het ondernemerschap lonkte. Ze besloten zich volledig te focussen op de sector waar ze al die jaren met zoveel plezier en succes in hebben gewerkt.

Focus Engineering

Als enige bureau focussen we ons uitsluitend op Control & Automation en Electrical & Instrumentation in Nederland en België. Dat maakt ons dé specialist op dat gebied. Wij zijn al jarenlang actief in deze niche, kennen de markt door en door en weten precies welke engineers uw project tot een succes kunnen maken.

Gedreven professionals

De perfecte match maken tussen engineers en opdrachtgevers, dat vinden wij het belangrijkst. Ons bestand zit vol gedreven professionals uit Nederland en België die maar wat graag aan uw project beginnen. Als wij het idee hebben dat we de volmaakte kandidaat hebben gevonden, doen we er alles aan jullie bij elkaar te brengen. Daar heeft iedereen uiteindelijk het meest aan.

Populaire vacatures
Process Automation Engineer
Locatie: Gent, BE
Geplaatst op 22-12-2017
Commissioning Engineers – HRSG
Locatie: International, NL
Geplaatst op 15-12-2017
E&I Werkvoorbereider / Planner
Locatie: Rotterdam, NL
Geplaatst op 22-11-2017
Project E&I Engineer
Locatie: Antwerpen, NL
Geplaatst op 21-11-2017
Bekijk meer vacatures