Benoit Schnabel – Senior Consultant PLC / SCADA

Benoit Schnabel – Senior Consultant PLC / SCADA
Benoit Schnabel – Senior Consultant PLC / SCADA Wie is Benoit Schnabel – Senior Consultant PLC / SCADA?

Focus Engineering is als bureau actief in de niches Control & Automation en Electrical & Instrumentation, en richt zich volledig op Nederland en België.

Benoit is geboren en getogen in Maastricht. Na de afronding van het VWO is Benoit Rechtsgeleerdheid gaan studeren op de Universiteit van Amsterdam.

Tijdens zijn studie is hij, als bijbaantje, gaan werken bij Focus Engineering. De reden om hier te starten was dat hij zich, naast zijn studie in het recht, ook op commercieel gebied verder wilde ontwikkelen. Gedurende deze periode heeft Benoit kennis opgedaan op het gebied van commercie, sales en detachering. Daarnaast leerde hij de markt van Control & Automation en Electrical & Instrumentation kennen.

Na de afronding van zijn Master Privaatrecht is hij full-time aan de slag gegaan bij Focus Engineering. In eerste instantie was het de bedoeling dat dit slechts van tijdelijke aard zou zijn, aangezien Benoit de advocatuur in zou gaan. De dynamische wereld van detachering en werving&selectie beviel hem echter zeer goed en hij besloot daarom om vast in dienst te treden bij Focus Engineering.

Benoit werkt graag hard, maar hij vindt daarnaast een goede balans tussen werk en privé belangrijk. In zijn vrije tijd houdt Benoit zich bezig met vrienden en familie, voetbal, muziek, films kijken en reizen.

Testimonials

Rob van 't Hart

Senior Electrical, Instrumentation & Control Systems Engineer

Benoit is a very proactive consultant with a no nonsense attitude. This combined with his great interpersonal skills, made the whole application process go very smoothly. Basically he was able to match me with one of his customers, and set the train in motion. I highly recommend him to anyone looking for a new opportunity or to anyone looking for a qualified employee.

Rob van 't Hart schreef deze testimonial over Benoit Schnabel op 6 mei 2019

Rob Taconis

Technical Service Engineer

Beste Benoit,

Ja, zonder jullie tussenkomst was ik niet bij Topec en nu bij Summit Automation terecht gekomen. Zelf heb ik in tussen verschillende recruiters gehad die voor mij gezocht en bemiddeld hebben, maar Focus Engineering steekt echt uit boven andere recruiters die in het zelfde vaarwater opereren. Daarnaast zijn jullie ook attent met de feestdagen. Ga zo door… mvg Rob

Rob Taconis schreef deze testimonial over Benoit Schnabel op 12 maart 2019

Robert Saunders

Senior Industrial Automation Engineer

Ik heb al jaren contact met Benoit via e-mail voor verschillende functies. Dit waren altijd relevante voorstellen voor opdrachten op een vriendelijke en professionele manier gebracht. Op die momenten paste het niet in de planning. Tot een paar maanden geleden. Zowel het telefonische als het persoonlijke contact is erg prettig. Hij snapt heel goed hoe het werkt en is altijd bereidt je te woord te staan. Hij beantwoord de vragen die je hebt direct of komt er snel op terug. De onboarding bij de opdracht die hij heeft geregeld ging dan ook erg soepel. Ik werk er met veel plezier!

Robert Saunders schreef deze testimonial over Benoit Schnabel op 18 november 2018

Kees Tijsen

PLC Software Engineer

Via Focus Engineering heb ik gezocht naar een nieuwe uitdaging. Het contact met Benoit was zeer prettig. Hij heeft gesprekken voor mij geregeld bij interessante bedrijven en ik werd altijd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Top!

Kees Tijsen schreef deze testimonial over Benoit Schnabel op 12 november 2018

Léon de Jonge

Software Engineer

In mijn tijd dat ik voor Focus Engineering projecten heb uitgevoerd, heb ik Benoit als een zeer gedreven en professionele consultant ervaren die erg veel tijd en moeite in iemand steekt om project en persoon met elkaar te matchen. De eerste keer dat ik contact met hem kreeg, voelde ik een enorm enthousiasme en interesse in mij als persoon en als control engineer. Hij neemt alle tijd om alles helder te krijgen en ik vind dat dit erg belangrijk is voor de kwaliteit. Hij is ook altijd bereid om te leren en meer bekendheid te krijgen op het gebied van de industriële automatisering. Zijn combinatie van persoonlijke skills en zijn zakelijke insteek vind ik erg prettig. Ik kijk terug op een zeer prettige samenwerking met hem en dat geldt zeker ook voor de rest van het team van Focus Engineering. Uiteraard zal ik zeker open staan voor een verdere samenwerking met Benoit en Focus Engineering.

Léon de Jonge schreef deze testimonial over Benoit Schnabel op 7 november 2018

Mohamed Aazzam

Software Engineer bij Agidens

Ik ben Mohamed Aazzam senior software Engineer en heb de mogelijkheid gehad om samen te werken met Benoit Schnabel. Gedurende onze samenwerking heeft Benoit zich bewezen zeer efficiënt , professioneel en goed georganiseerd zijn werkt uit te voeren als consultant. Ik kijk met plezier uit naar de toekomstige samenwerking met Benoit

Mohamed Aazzam schreef deze testimonial over Benoit Schnabel op 6 april 2018

Vacatures van Benoit Schnabel – Senior Consultant PLC / SCADA
Senior / Lead PLC Software Engineer
Locatie: Eindhoven, NL
Geplaatst op 3-7-2020
Senior / Lead Software Engineer
Locatie: Hengelo, NL
Geplaatst op 3-7-2020
R&D Control System Engineer
Locatie: Nieuw-Vennep, NL
Geplaatst op 16-6-2020