Benoit Schnabel – Consultant PLC / SCADA Engineering

Benoit Schnabel – Consultant PLC / SCADA Engineering
Benoit Schnabel – Consultant PLC / SCADA Engineering Wie is Benoit Schnabel – Consultant PLC / SCADA Engineering?

Focus Engineering is als bureau actief in de niches Control & Automation en Electrical & Instrumentation, en richt zich volledig op Nederland en België.

Benoit is geboren en getogen in Maastricht. Na de afronding van het VWO is Benoit Rechtsgeleerdheid gaan studeren op de Universiteit van Amsterdam.

Tijdens zijn studie is hij, als bijbaantje, gaan werken bij Focus Engineering. De reden om hier te starten was dat hij zich, naast zijn studie in het recht, ook op commercieel gebied verder wilde ontwikkelen. Gedurende deze periode heeft Benoit kennis opgedaan op het gebied van commercie, sales en detachering. Daarnaast leerde hij de markt van Control & Automation en Electrical & Instrumentation kennen.

Na de afronding van zijn Master Privaatrecht is hij full-time aan de slag gegaan bij Focus Engineering. In eerste instantie was het de bedoeling dat dit slechts van tijdelijke aard zou zijn, aangezien Benoit de advocatuur in zou gaan. De dynamische wereld van detachering en werving&selectie beviel hem echter zeer goed en hij besloot daarom om vast in dienst te treden bij Focus Engineering.

Benoit werkt graag hard, maar hij vindt daarnaast een goede balans tussen werk en privé belangrijk. In zijn vrije tijd houdt Benoit zich bezig met vrienden en familie, voetbal, muziek, films kijken en reizen.

Testimonials

Mohamed Aazzam

Software Engineer bij Agidens

Ik ben Mohamed Aazzam senior software Engineer en heb de mogelijkheid gehad om samen te werken met Benoit Schnabel.

Gedurende onze samenwerking heeft Benoit zich bewezen zeer efficiënt , professioneel en goed georganiseerd zijn werkt uit te voeren als consultant.

Ik kijk met plezier uit naar de toekomstige samenwerking met Benoit

Mohamed Aazzam schreef deze testimonial over Benoit Schnabel op 6 april 2018

Vacatures van Benoit Schnabel – Consultant PLC / SCADA Engineering
PLC Software Engineer
Locatie: Brussel, BE
Geplaatst op 19-4-2019
Freelance PLC Software Engineer
Locatie: Amersfoort, NL
Geplaatst op 9-4-2019
Control System Engineer
Locatie: Elsloo, NL
Geplaatst op 1-4-2019